Cate calorii are painea (alba, integrala, secara, tarate)

cate calorii are painea

Cate calorii are painea

O felie de paine alba de circa 25 de grame are intre 75 si 90 de calorii, in timp ce o felie de paine integrala nu depaseste 65 de calorii, dar este foarte bogata in nutrienti.

Cate calorii are painea alba

In 100 de grame de paine alba sunt 258 calorii, 48 de grame de carbohidrati, noua grame de proteine, trei grame de lipide si 6 grame de fibre.

Cate calorii are painea integrala

In 100 de grame de paine intermediara sau din faina integrala sunt 246 calorii, 46 de grame de carbohidrati, 10 grame de proteine, un gram de lipide si sapte grame de fibre.

In 100 de grame de paine integrala de secara sunt 190 de calorii, 34 de grame de carbohidrati, cinci grame de proteine, un gram de lipide si naou grame de fibre.

Cate calorii are painea de secara

In 100 de grame de paine de secara sunt 317 calorii, 66 de grame de carbohidrati, noua grame de proteine, 1,7 grame de lipide si 16 grame de fibre.

Cate calorii are painea de tarate

In 100 de grame de paine de tarate sunt doar 194 de calorii, 44 de grame de carbohidrati, noua grame de proteine, trei grame de lipide si 12 grame de fibre.

Calorii paine

Important! Criteriile care conteaza sunt o cantitate cat mai mare de fibre, o valoare rezonabila a carbohidratilor si un numar cat mai mare de proteine.

Valoarea nutritionala a painii nu se limiteaza la continutul acesteia in proteine, glucide si lipide.

Ea ne furnizeaza, in plus, cantitati importante de calciu, potasiu, fosfor si magneziu, precum si vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina E si vitamina PP.

Pentru mai multe informatii despre Calorii, Diete si Valori Nutritionale va asteptam pe Facebook Cate Calorii

Citeste si alte Articole:

Cate calorii are fisticul

Cate calorii are o bere

Cate calorii are un covrig

Cate calorii are o portocala

Cate calorii are un avocado

Cate calorii are o banana