Cate calorii are un mar | calorii mere

cate calorii are un mar

Cate calorii are un mar

Un mar de dimensiuni mici are 45 – 55 calorii. Un mar de dimensiuni medii: 75 – 85 calorii. Un mar de dimensiuni mari: 110 – 120 calorii.

Cate calorii are un mar copt

100 de grame contine aproximativ 64 de calorii.

Cate calorii are un mar verde, mar rosu sau mar golden (si valori nutritionale)

Un mar verde – 58 calorii / 100 grame, 85% apa, 0,4 grame proteine, 13,6 grame carbohidrati, din care 9,6 grame zaharuri si 2,8 grame de fibre.

Un mar rosu – 59 calorii/ 100 grame, 85% apa, 0,3 grame proteine, 14,1 grame carbohidrati, din care 10,5 grame zaharuri si 2,3 grame de fibre.

Un mar golden – 57 calorii / 100 grame, 86% apa, 0,3 grame proteine, 13,6 grame carbohidrati, din care 10 grame zaharuri si 2,4 grame de fibre.

Mere calorii, beneficii, coaja de mar si cate calorii are un mar

Deși mulți o aruncă, coaja de măr conține nutrienți și vitamine care stimulează sănătatea stomacului și împiedică acumularea de grăsimi.

Coaja de măr conține o fibră numită pectină, care joacă un rol extrem de important în reglarea nivelului de colesterol rău.

Datorită conținutului ridicat în antioxidanți puternici, cum ar fi chercitina, epicatechina și procianidina, consumul frecvent de mere împiedică îmbătrânirea pielii, acționând ca o barieră împotriva radicalilor liberi.

Cate calorii are un mar si cojile de mar

Consumul regulat de mere protejează sistemul cardiovascular și reduce riscul de boli precum ateroscleroza sau atacul de cord.

Deși cojile de mere conțin fibre alimentare și o cantitate mică de proteine, ele mai au în plus un compus bio numit acid ursolic, care reduce uzura musculaturii și stimulează dezvoltarea ei.

Din păcate coaja de măr este deseori stropită cu insecticide, aşadar aveți grijă ce mere consumați, ca acestea să fie cât mai puțin nocive organismului.

Pentru mai multe informatii despre Calorii, Diete si Valori Nutritionale va asteptam pe Facebook Cate Calorii

Citeste si:

Cate calorii are un castravete

Cate calorii au morcovii

Cate calorii au cartofii

Cate calorii are vinul

One Comment on “Cate calorii are un mar | calorii mere”

Comments are closed.